Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Cand ati terminat adaugarea produselor dorite intrati pe  pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Continua cu finalizarea. Pentru a comanda de pe site-ul www.primitivfoods.ro nu este necesar sa aveti un cont dar pentru a va usura o comanda viitoare puteti sa va create un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Livrez la o noua adresa si introduceti informatiile dorite.

Daca sunteti in posesia unui cupon de reducere puteti sa introduceti codul in casuta dedicata din pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi sau in selectand Dă clic aici pentru a-ți introduce codul din pagina de finalizare a comenzii.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii atat in pagina de vizualizare a cosului si in pagina de finalizare a comenzii puteti vedea cat va costa transportul in functie de caracteristicile comenzii Dvs.